![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
تخصصی درباره ویزای owp دارم - بعد از اتمام درس همسرمون و درخواست pgwp برای ایشون ویزای ما چه تغیری توی این مدت میکنه و آیا اون زمان که ایشون درخواست pgwp دادن ما هم باید تغییر استسوس به ویزیتوری بدیم ( که در این حالت که اجازه کار نداریم ) یا باید دوباره درخواست wp کنیم ؟ ممنون اگه کسی اطلاعات دقیق داره راهنماییم کنه
2021-09-05 15:50:00 Canada ویزا #اجازه کار
1 Reply
سلام، وقت بخیر. من هم دنبال جواب برای این سوال هستم. شما جوابی گرفتین؟
2021-09-16 00:14:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اجازه کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگه کسی دوره یک ساله دانشگاه تو کانادا بره بعد از اون چند سال اجازه کار داره
2021-08-31 04:41:00 #Canada [اجازه کار] ویزا
رو استادی پرمیت نوشته که فقط ۲۰ ساعت اجازه کار دارید ؟ اونم داخل کمپس ؟ و اگر بیرون باشه ممکنه دانشگاه اجازه نده ؟
2021-09-05 22:52:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
من شروع کلاسام یک ماه عقب افتاده و رجیستر کردم دانشگاه الان با این شرایط اجازه کار دارم قبل از شروع کلاس ها ؟
2021-09-07 18:09:00 #Canada [اجازه کار] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 08:09:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
کسی از خارج از ایران برای ویزاهای کانادا اقدام کردند یک کمکی از کسانی ک تجربه دارن میخواستم من و همسرم حدود ۳ سال در تایلند با ویزا و اجازه کار معتبر مشغول ب کار هستیم و تا جولای ۲۰۲۲ این اعتبار رو داریم و همچنین اجاره نامه خونه ک سال آینده داریم اینجا واکسینه هم شدیم هردو با آسترازنکا ۱ امکان گرفتن ویزای توریسی از سفارت کانادا در بانکوک تایلند هست؟ ۲ در صورت اینکه ریجکت بشیم ممکنه امتیاز منفی برامون باشه؟ ۳ این ریسک ارزش رو داره ک ما بتونیم ویزامون رو از اینجا راحت تر بگیریم؟ ممنون از پاسخگوی
2021-09-16 02:14:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
کدوم کالج های بریتیش کلمبیا، کامپیوتر از رشته هاشون هست و dli هم داشته باشن یعنی بعد تحصیل اجازه کار بدن ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
2021-09-16 02:35:00 #Canada [اجازه کار] ویزا
اصلا کالج ها امکان pwpg بعد از تحصیل (اجازه کار بعد از تحصیل) دارند؟ یا این امر فط برای تحصیل در دانشگاهه؟
2021-09-16 02:36:00 #Canada [بعد از تحصیل] ویزا
سرتیفیکت های ۲ ساله هم توی کانادا شامل اجازه کار بعد از تحصیل میشن؟
2021-09-21 16:53:00 #Canada [بعد از تحصیل] ویزا
من امسال دانش آموز سال دوازدهم هستم، میخواستم بدونم میتونم برای ترم زمستان مدرسه رو در کانادا ادامه بدم؟ میشه با پدر و مادر رفت و هزینه اش چقدره؟ راجب شرایط اجازه کار خودم و خانواده ام و شرایط استفاده از خوابگاه ها، هم اگر توضیح بدید ممنون میشم.
2021-09-24 11:20:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
، پیشاپیش ممنون از پاسختون من میخواستم برای جابآفر و پذیرش کار اقدادم کنم ولی مشکلی که دارم اینه مدرک تحصیلی ندارم؛ کارم برنامه نویسی هست 8 ساله تخصصی دارم کار میکنم، به من گفتن مدرکی باید ارائه کنی که Wes قبول داشته باشه؛ دوتا سوال دارم، 1- ایا مدرک معادلی که الان دارن میفروشن اینا مورد قبول هست؟ 2 - چه مدرکی رو میتونم بگیرم که wes قبول داشته باشه ??
2021-08-31 02:50:00 #Canada
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada